Onze opvang

VZW chins-rescue

 

Wie zijn we?

 

 

Welkom op chins-rescue. Mijn naam is Lotte Bellemans., ik ben 19 jaar oud. Student agro-en biotechnologie, dierenzorg. Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door dieren. De dierenliefde gaat al generaties terug. Mijn passie voor chins startte vrij jong en het respect voor hen bleef maar groeien.

 

Aangezien er geen degelijke opvangen ,die gespecialiseerd zijn in chinchilla's in België bestaan hebben we besloten zelf een vzw op te richten.

 

 

Na het afschuimen van verkoopsites werd het al snel duidelijk dat veel chins werden afgedankt, dit met alle mogelijke excuses: (plotse) allergie, gezondheidsredenen, gezinsuitbreiding, of gewoonweg plaatsgebrek. Daarnaast zien we heel vaak dat de chins in verkeerde omstandigheden zitten en dat vaak verkeerde raad wordt gegeven. Door het oprichten van de chinchillavereniging België. We willen mensen de noden van chinchilla's laten inzien, de juiste verzorging uitleggen en zo de band tussen eigenaar en chinchilla versterken.

 

We voeren koppelingen uit, geven raad en staan open voor alle vragen , groot en klein , dag en nacht.

 

 

Chins-rescue is een opvang voor verwaarloosde en achtergelaten chinchilla's, wij nemen dus meestal geen gezonde afstandschins aan. Er mag wel steeds contact worden opgenomen met ons. Als we plaats hebben of sommige chins alleen zitten en nog gekoppeld moeten worden, nemen we gezonde chins over.

 

vzw chins-rescue

ondernemingsnummer 0598.833.161

Copyright © All Rights Reserved