Voor en na

VZW chins-rescue

Enkele maanden later gaat het al veel beter met Buddy , hij krijgt nu andere medicatie voor zijn luchtweginfecties. Ook is hij overgelukkig. Wanneer je hem op de juiste manier benadert is hij een echt aandachtsmonster. Hij laat zich aaien en kent al de juiste verleidingstruks voor een snoepje. Jammer genoeg zal Buddy ooit hervallen en er niet meer bovenop geraken , daarom wordt hij niet herplaatst , hij mag de rest van zijn leven bij ons blijven waar hij de juiste verzorging en genoeg aandacht krijgt. Buddy is super met chins, maar zodra hij weer een dipje doet wordt hij heel erg aggresief op hen waardoor we besloten hebben hem alleen te houden in zijn 'voor hem gespecialiseerde blinden-kooi.

Zijn zicht zal nooit meer terugkomen maar hier heeft hij amper last van.

 

Jammer genoeg hebben we Buddy maar een jaartje kunnen vertroetelen. We hebben hem vredig laten inslapen.

Buddy werd gratis aangeboden op facebook, uiteraard waren er verschillende kandidaten, geen met de nodige kennis.Zo kwam Buddy bij ons terecht. Hij had een ernstige luchtweginfectie. Daarbij waren ook beide ogen zwaar ontstoken. Na enkele antibioticakuren en aan de hand van zijn symptomen hadden we snel door dat hij diabetis had in een zware vorm, dit door jarenlang rozijntjes en slechte voeding(zie foto) te krijgen. De oog-en luchtweginfecties bleven maar terugkomen. Buddy is zo goed als blind, hij ziet enkel nog wat schimmen. Daarom was hij ook heel aggressief.

 

Lilo en Titus waren uitgehongerd en gedeshydrateerd. Hun vachtjes zaten onder de klitten en urine. Nog nooit hadden ze een zandbad gezien.

 

Na enkele maanden. Hun gewichtjes en vacht waren weer tiptop in orde.

 

Titus is inmiddes gecastreerd en ze hebben samen een superbaasje gevonden.

 

Egeltje kwam binnen met een grote neuswonde, en kleine lichamelijk wondjes. Ook had hij geen oortjes meer , deze waren afgeknipt , maar al genezen.

vzw chins-rescue

ondernemingsnummer 0598.833.161

Na enkele weken waren de lichamelijke wonden genezen. Zijn neus en lipje staan een kein beetje scheef , maar dit beterd zelfs nog. Hij krijgt ook wat fluff op het overblijfsel van zijn oortjes.

Copyright © All Rights Reserved